Feliway Friends

FELIWAY® FRIENDS bidrar til å redusere spenninger og konflikter mellom katter i en flerkatthusholdning. Produktet har dokumentert effekt. Feromoner finnes i kattens nærmiljø og oppfattes av et organ i kattens nesehule. Kattens trygghetsferomon utskilles naturlig ved diegiving fra kjertler i jurområdet. Disse feromonene er viktige for kattungers følelsesmessige stabilitet og trygghet, dessuten styrkes båndet mellom kattemor og avkom.

FELIWAY® FRIENDS er en syntetisk kopi av disse trygghetsferomonene og utsondres når væsken i flasken under diffuseren blir oppvarmet.
FELIWAY® FRIENDS er artsspesifikk. Den kan kun bli oppfattet av katter og budskapet blir tolket på samme måte av alle katter. Produktet har ingen sederende effekt og påvirker ikke mennesker eller andre dyr i hjemmet.

FELIWAY® FRIENDS er det naturlige og opplagte førstevalget for å få harmoniske katter i en flerkatthusholdning. Studier har vist at produktet bidrar til å redusere spenninger og konflikter mellom katter.

I noen tilfeller kan det være behov for å kombinere FELIWAY® FRIENDS med endringer i kattens omgivelser. Kontakt veterinær eller atferdskonsulent.

FELIWAY® FRIENDS finnes som diffuser til å sette i stikkontaken.


Les mer om Feliway® Friends