Orion Pharma Animal Health

 - En ledende aktør i de Nordiske landene 

Orion Corporation er et finsk legemiddelselskap som utvikler, produserer og markedsfører legemidler til mennesker og dyr samt virkestoff til legemidler for det globale markedet.

Orion Pharma Animal Health er en ledende aktør innen veterinærmedisin i Norden. Orion markedsfører legemidler til selskapsdyr så vel som til produksjonsdyr. I tillegg til egne legemidler markedsfører Orion et stort spekter av veterinære preparater fra internasjonale partnere.
Det er først og fremst egne produkter som Sileo®, Domosedan®, Dexdomitor ®, Domitor® og Antisedan® danner basen for Orion Pharma Animal Health. Dette er velrenommerte produkter i hele verden innen terapiområdet anestesi og smertelindring.

I tillegg til et stort antall legemidler til dyr, markedsfører Orion en serie helsefremmende produkter som går under samlebetegnelsen Aptus®. Disse produktene selges hos veterinær, apotek, dyrebutikk og online.

Orion ønsker å maksimere nytten av produktutvikling innen humanmedisin og ser alltid etter muligheter for videreutvikling til veterinære legemidler.

Veksten fra foretningsområdet Animal Health er i hovedsak generert gjennom globalt salg av egne produkter samt oppbygning av brede lokale produktporteføljer i de nordiske landene.